Bedrijfsontwikkeling

Continuïteit

Om de continuïteit te waarborgen zijn wij als bedrijf altijd op zoek naar duurzame oplossingen. Belangrijk is het leveren van kwaliteit hennen en hanen. Om daarvoor te zorgen moeten de voorwaarden om dit te kunnen aanwezig zijn. Dit is een kwestie van goede bedrijfsvoering. Op het gebied van milieu, hygiëne, dierwelzijn, management en vergunningen proberen wij zo goed mogelijk vooruit te kijken om te zien wat voor de toekomst de beste mogelijkheden zijn.

Toekomstplannen

In oktober 2008 bestond het bedrijf veertig jaar. Wij hopen, mits het ondernemersklimaat in de agrarische sector aanvaardbaar is, om dit nog jaren door te zetten. Om dat te realiseren zul je als ondernemer in deze branche kritisch moeten kijken. Duurzaam, efficiënt, flexibel en milieubewust zijn kernwaarden hierin.

In 2012 hebben wij het laatste bouwproject afgerond met de herbouw van twee stallen. Met deze investering hebben wij een grote stap gemaakt op gebied van duurzaamheid, efficiëntie en flexibiliteit.

Voor de toekomst trachten we zo goed mogelijk de maatschappelijke ontwikkelingen te volgen, maar ook de marktontwikkelingen. Om zo, waar mogelijk hierop in te spelen.

Contact

Adres: Twente Route 5a
7055 BD Heelweg
Telefoon: 06 - 2735 5044
Fax: 0315 - 34 54 70

Nieuws over Heusinkveld